elochteknik.se

Lär dig mer om el och teknik

Elprodukter, elmaterial och belysning

Bra elprodukter och bra teknik gör livet enklare

Bellalite belysning

Välj rätt elmaterial. Tänk på att valet av ditt elmaterial, elprodukter och belysning påverkar livslängden på elinstallationen. Bra elprodukter med modern teknik lönar sig. Belysning finns i många former och välj belysning som passar just dig i designen och med rätt energibesparande produkter. Finns mycket smarta och tekniska lösningar som både underlättar, underhåller och höjer stämningen. Lampor är något man många gånger inte tänker på så länge det ger rätt belysning men så fort det ger en dålig belysning så lägger man märke till ljuset. 

Flexrör för elinstallation

Elmaterial som inte syns

Ibland känns det kanske omotiverat att köpa elmaterial av hög kvalitet där det inte syns.

Tvärtom! Tänk så skönt det känns att veta att det som finns i väggarna är av högsta kvalitet och kommer ge en trygg och säker elinstallation under många år.

Image description

Elmaterial med bra garantier

Leverantörer av elprodukter som är seriösa och vågar stå för sina produkter erbjuder alltid generösa garantier! Allt för att du som slutkund, elektriker och elinstallatör ska känna dig trygg!


Image description

Belysning i världsklass

Belysning som förstärker effekter eller belysning som ger mycket ljus med lång livslängd. LED belysning är ett bra alternativ med lång livslängd och mycket ljus. Såklart även dimbart och varmvitt precis som man vill ha det.